Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

djintara
djintara - 28-02-2010 22:47:17
Elektronica & TV

Kaarsvet in vaatwasser

Lieve lieve lieve allemaaaaaaal,

sorry dat ik nu pas reageer, maar ik heb mogelijk een virus in computer,.. de ene keer doet ie het wel... dan weer niet, en nu doet ie het gelukkig wel. (nou ja, kan ik onder een ander "kopje" wéér een vraag gaan stellen, hihi).

allemaal, hééél hartelijk bedankt voor jullie tips. ik von het zó vreselijk lief. zo nel al kreeg ik adviezen van jullie.

wat heb ik gedaan??? nog voordat ik de eerste tip kon lezen, viel de computer uit. ik heb water gekookt en een paar flinke klompen soda in de machine gedaan. daar overheen het loei-hete water. er bleef water in staan, het liep niet weg. toch na een half uur dit nogmaals herhaald. en er kwamen stukjes kaars boven drijven. die eruit gehaald en met een theedoek in de machine het water opgeomen zodat ie droog was. ik had zo de pest erin (blurp).. heb een vaatwastablet genomen en dacht.. ik probeer het gewoon. doe wel telkens de deur open om te kijken of het water niet halverwege die deur staat. nou.... op een gegeven moment hoorde ik hem pompen en ik hoorde gegorgel en een soort geslurp. durfde gewoon niet de deur open te doen, want het leek erop dat-ie het deed. nou, toch die deur open gedaan.. en.... pfffff het water was weg. whoeaaa, ik heb 2 x het heetste programma gedraaid , voor álle zekerheid (ging pas heeeel laat naar mn bed) en beide keren slurpte hij gewoon het water weg. toen -om een uur of 1 snachts- een lekker bakkie gezet en getoost op jullie lieve aangeboden tips en de vaatwasser! nogmaals, hartstikke bedankt!! marja.