Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-03-2010 13:22:21
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Lelyonnais schreef op zondag 21 feb 2010, 16:36: weet u hoe het moet??...stuur die mensen naar limburg....schijn meer dan genoeg te zijn.....

dat snap ik even niet????????????????????????????????????????????

pedro.

de grote steden hebben het moeilijk schijnbaar. als ik zie hoeveel een familie bekom en de kofferbak vol is, heb ik twijfels aan de armoede in limburg!
dat, in de wetenschap dat die mensen een baan hebben, niet zelfstandige zijn, een vrij nieuwe auto onder de kont etc....

@tdehond.....
die criteria is mij bekend, maar niettemin vind ik het hartstikke scheef! mensen met een uitkering hebben al zoveel voordelen, en komen ze in probleem, betaald de gemeente ook nog de lasten.
hebben de mensen moeilijk, is afstaan van niet nodig luxe artikel zoals de auto, voor mij een redelijk optie. niet gaan werken en met de auto door de stad rijden naar bekenden voor de koffiekanzen elke dag, en dan nog zoveel voedsel bekomen is vragen om ....vragen of dit terecht is!

m.v.g. robert
ik heb eindelijk ook een bijstandsuitkering gekregen en mijn auto heb ik nodig, omdat ik niet goed kan lopen. van de voedselbank heb ik nog nooit iets gekregen !
jammer dat u denkt zo te moeten oordelen, alsof wij allemaal voordelen hebben van onze ellende. heeft u weleens moeten rondkomen van ruim 800 euro ? laat alstublieft iedereen in zijn waarde. ik denk dat u ook liever uw eten uitzoekt dan tevreden moeten zijn met wat er over is en vaak nog over de datum. ik blijf het eng vinden, dat mensen zo over anderen denken.