Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-03-2010 13:38:15
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Nou , ik ken mensen die bij de voedselbank zijn , niet een feestje laat ik je dat vertellen, meeste voedsel is over de datum , geen vlees , geen beleg , zo nu en dan eens groente , maar die moet je ter plekken opeten omdat ze al bijna zelf je tas in lopen .
maar goed , er zijn weken bij dat er melk en zuiveldrankjes in zitten , en soms een leuk speciaal dingetje .
de mensen bij de voedselbanken doen hun best , alleen is het bij de gevers van het voedsel ook moeilijk word er verteld
je gaat dus niet voor je plezier naar de voedselbank , als je het zelf kan betalen ga je geen oude over de data dingen halen .
ene , die grote autos , die kennis van mij , is door ziekte in de problemen gekomen , en kan dus zelf niet altijd er naar toe fietsen of lopen.
en dan komen ouders de pakketjes ophalen , ja pakketjes , want het is soms maar 1 plastic tasje vol hier .
dus niet jaloers zijn hoor op mensen die naar de voedselbank moeten , het is niet geweldig , en de mensen die ik kennen schamen zich rot er heen te moeten
het is eigenlijk een schande dat in een rijk land als nederland voedselbanken nodig zijn