Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-03-2010 14:06:45
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Ja ik ben het ook helemaal met de vraagsteller eens. bij mij in de buurt is ook een afhaalpunt voor voedselpakketten en als je ziet wie er allemaal heen gaan. dikke autos o.a. mercedes enz. hebben ze wel en sommigen zijn ook naar de laatste mode gekleed, ra ra hoe kan dat???
ook zie ik bij mij in de buurt dat kinderen met een speciaal busje naar school worden gebracht (in dit geval stadskanaal).ik vraag mij af of hun dit ook iets kost, zal ook wel gratis zijn.terwijl wij elke maand bijna€90,-- kwijt zijn aan een buskaart voor ons schoolgaande kind.
nee ik vindt de lol er zo wel vanaf gaan hoor. als je altijd overal goed je best voor doet , op tijd naar school/werk etc. en niet al te royaal leven, dan wordt je van alle kanten gekort, terwijl iemand die er altijd maar op los leeft, van alle kanten in de watten wordt gelegd.