Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-03-2010 21:42:36
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Zelf ben ik voedselbankgebruiker. voor ik daarvan mocht profiteren ben ik aan alle kanten gescreend en doorgelicht. ze wilden weten hoe het zo geworden was en alles inclusief belastingen is nagetrokken, voordat ik toestemming kreeg om wekelijks een pakket te mogen halen.
er is altijd brood bij en kleine broodjes en koek, chocolade, pepernoten, een klein presentje zoals een fototoestelletje voor fotorolletjes. je treft er ook wel eens groente aan en soep. je kan er dus niet echt een week van eten, jammer genoeg. maar nadat ik twee weken lang vop suikerklontjes had moeten leven was al dat brood en brood en kerstbrood een zegen.
hier kom je niet zomaar bij de voedselbank en een auto om je tas in te laden heb ik hier ook nooit gezien. het is aan voedsel dus wat minder maar aan controle ontbreekt het hier echt niet.