Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-03-2010 21:54:03
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Nog even een reactie na alle reacties die ik inmiddels heb doorgekregen.
als ik naar de voedselbank ging, zorgde ik er wel voor er netjes uit te zien. dat was niet zo moeilijk want ik was ooit zzp- er en moest er destijds altijd netjes uitzien en ik ben zuinig op mijn kleding geweest.
en dan zal ik u nog eens iets vertellen, ik rijd op een fiets van e 600 , gekregen van mijn kinderen. en hoe dat zit, gaat niemand wat aan.
nu begrijp ik ,dat ik, nu ik in de bijstand zit , eigenlijk moet gaan lopen op afgetrapte schoenen en versleten kleren anders gelooft de buitenwacht niet dat ik gebrek heb.
kijk en dat doe ik nu juist niet.heeft u fijn wat te veroordelen. doe toch niet zo kortzichtig. mijn moeder zie het vroeger al, je kijkt ze wel voor de krop, maar niet erin.
een ander zijn boeken zijn duister te lezen.zo ook de mijne, veel plezier met gissen.