Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-03-2010 13:19:33
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Ik ben zelf (buiten mijn schuld om, maar dat even terzijde) in de problemem gekomen. ik ben een alleenstaande moeder van 2 kinderen en werd ook aangemeld voor de voedselbank.
wij hebben hier eerst heel wat voor moeten overwinnen, want ons schaamtegevoel was heel erg groot. stel nou dat een bekende van ons zou zien dat wij naar de voedselbank gaan!!!
ik weet niet of het aanbod van de voedselbank landelijk is geregeld, of dat het per gemeente verschilt, maar wat ik wel weet is dat niemand jaloers hoeft te zijn op de mensen die afhankelijk van de voedselbank zijn.
ik wil absoluut niet ondankbaar overkomen, maar alles wat we kregen liep tegen de datum aan of was er al ver overheen! ik heb al eens beschimmeld brood meegekregen, beschimmelde tomaten, en groene worst die absoluut niet groen hoorde te zijn. en als iemand vind dat ik met 1 handje spruiten en een mini potje spercieboontjes een maaltijd voor 3 personen op tafel kan toveren (liefst voor meerdere dagen) dan hoor ik graag sugesties!