Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-03-2010 13:50:35
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Beschimmeld en overdatum. ik weet er alles van. en dat bemerk je pas als je thuis bent, want je bent het liefst zo snel mogelijk weer weg. flessen drinkspul of limonade met een schroefdop, waaronder een afdekking (niet meer) zit van alluminiumfolie.
maar ik lees nu alleen maar de negative dingen over de voedselbank.
daar het maar een half uur heeft om je pakket op te halen ken je vele mensen. je kan er vrienden krijgen. e. die met een zelfde diefstalprobleem zit als ik, maar dan 10x zo erg. je vraagt hoe het nu gaat. j en j die met hun gehandicapte dochter er zich er toch door heen moeten slaan.
na het halen van het pakket gaan we vaak aan een tafel gezellig koffie drinken en kletsen. nee, niet over de problemen, maar over andere dingen. we proberen mensen op te beuren. ook wordt er onderling dan wel eens iets geruild. ik kreeg een grote kip, maar heb geen oven. j de j wilden graag deze kip. natuurlijk gegeven. we houden elkaar positief in het denken. een zieke krijgt de volgende keer een kaartje of iets extra's uit eigen pakket.
het mooiste is dat we vanaf nu elke week vers vlees, kip en vis mogen ophalen die uit zaandam komt van albert heijn. dus geen vlees dat toevallig nog in de winkel ligt op dat moment, maar speciaal voor de voedselbank ingkocht en verdeeld.
en dat toekijken vanuit de tuinen van anderen kan hier gelukkig niet. hebben ze daar hun tuinen aan de voorkant van hun huis en laten zij zich zomaar bekijken? doe je voordeel er mee en loop met een grote grijns op je gezicht uigebreid kijkend langs zulke mensen, maar vooral: heb daar plezier in!
blijf positief en posotief denken. je moet dan zo denken: zij moeten alles betalen wat ze willen hebben! wij krijgen het door de goedheid van andere mensen.

sterkte allemaal en hoofd omhoog!