Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2010 12:44:03
Huishouden & Energie

Wasmachine vs bovenlader

Heb zelf een aeg lavamat bovenlader. het voordeel voor mij is, dat hij minder plaats inneemt.had in mijn vorig huis de ruimte niet voor een voorlader. een nadeel zou kunnen zijn dat je er niet zoveel kilo wasgoed in kunt doen als bij een voorlader, maar als je maar met 1 of 2 personen bent is het ideaal. wel is de bovenlader duurder in aanschafprijs. heb wel een droger, die meer kilo's aankan, maar dan spaar ik de witte en bonte was van 60 graden op en was 2 keer achter elkaar, zodat de droger het in een keer kan drogen. de fijne was laat ik altijd gewoon drogen.
als je in winkels gaat kijken naar bovenladers is de keus inderdaad niet zo groot.
50 voorladers tegen 3 bovenladers.
in 38 jaar ben ik nu aan mijn 4de wasmachine bezig. de eerste was een voorlader, die 4 jaar meeging. de andere waren bovenladers en gingen 14 en 10 jaar mee en heb er nooit een cent kosten aan gehad. misschien geluk gehad, hoewel de huidige machine inmiddels ook al 10 jaar oud is.
voor mij dus niets anders meer als een bovenlader.
deejay, veel succes bij uw zoektocht.