Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 07-03-2010 12:01:06
Computers & Telefonie

Email

Waarom je je hotmail account wilt opheffen omdat je nu een ander programma gebruikt begrijp ik niet helemaal, ik vraag me af of dit wel echt is wat je wilt, je kunt n.l. na het opheffen ook niet meer via windows live mail o.i.d. de mail van dat account krijgen.

maar goed, stel dat je het echt niet meer wilt:

[quote]
windows live id sluiten
als u uw windows live id sluit, worden uw geregistreerde gegevens (dit zijn gegevens die u heeft opgegeven bij windows live, waaronder uw e-mailadres en wachtwoord.) en referenties (unieke aanmeldgegevens die u gebruikt om toegang te krijgen tot beperkt toegankelijke bronnen, zoals websites en services. voor windows live id bestaan uw referenties uit uw e-mailadres en wachtwoord. maar dit kan ook het nummer van een mobiele telefoon en een pincode, een smartcard of beveiligingssleutel zijn.) definitief verwijderd. dit geldt ook voor uw messenger- en windows live-contactpersonen. u kunt zich hierna niet meer aanmelden bij sites of services van windows live id.

1. meld u aan op de pagina accountoverzicht met uw windows live id (het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij programma's en services van windows live, zoals windows live hotmail en windows live messenger; microsoft-services zoals xbox live, msn en office live, en overal waar u het windows live id-logo ziet.) .
2. klik onder aanvullende opties op account sluiten.
3. controleer of de juiste windows live id wordt getoond, typ uw wachtwoord en klik vervolgens op ja.