Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 11-03-2010 01:55:59
Auto & Vervoer

Gezocht: type eriba camper met hefdak

@ grindweg:

ja, zo'n type is het, qua indeling, doch ik zag hem met een fiat ducato onderstel. daar heb ik meer fiduci in dan in renault trafic. sinds ik een nieuwe renault 18 stationcar heb gekocht uit de eerste batch van 350 stuks in 1979 die in nederland verkocht werden ben ik genezen van renault. wegens de ellende welke ik daar mee heb gehad, de vieze handelspraktijk van renault nederland en de beroerde dealer munsterhuis, zwoer ik bij mezelf nooit meer renault te kopen. dus zoek ik de eriba-fiat ducato camper.

via de link die ik van birdies kreeg, zag ik een hele lijst met url's (je weet nu hopelijk wat dat is) waar ik er één tussen had gezien van het eriba style type, doch dat ging even snel omdat ik weinig tijd had (gepensioneerd, weet je wel) en ik kan me er niet op bezinnen of daar wel die ducato onder zat. in ieder geval had ik daar ook al een renault trafic onder gezien. een ander plaatje dan doe link van jouw, en gebruikt. van 2002 geloof ik. maar ik kijk wel verder op de aangegeven wegen....

in ieder geval bedankt voor de moeite.

h.