Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

susanna-p
susanna-p - 13-03-2010 13:49:01
Voeding & Gezondheid

Weg met de koopzondag ! ?

Wat een onzin lees ik hier. geen enkele middenstander is toch verplicht om 'szondags open te zijn? altijd maar schelden op de grootwinkels die veel zouden verdienen. hier in groningen hebben de de grootste jumbo van nederland op euroborg, deze is zondags open. draait nog steeds met verlies!!!
ik kom nog wel eens in het buitenland, integenstelling met vele meningen hier, zie ik veel winkels die open zijn.
in groningen is het altijd heel gezellig op koopzondag, ook de terasjes zijn dan gezellig bevolkt. niemand is toch verplicht mee te doen op koopzondag. vele parttimers zijn ook blij, kunnen dan een beetje extra verdienen, mag dat niet van de inzenders hier?
denken jullie nu echt dat een gezin dat bijvoorbeeld normaal één pak toiletrollen koopt, nu twee rollen zal kopen omdat het koopzondag is? voor een heel klein gedeelte zal dit, volgens mij, extra omzet genereren, een groter gedeelte zal nu op zijn of haar gemnak iets kunnen uitzoeken en kopen omdat daar tijd en mogelijk advies van de partner dit mogelijk maken.