Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 13-03-2010 14:24:30
Voeding & Gezondheid

Weg met de koopzondag ! ?

[quote=ikbenik schreef op dinsdag 16 feb 2010, 22:34]mag een kleine ondernemer ook eens een dagje vrij hebben?

langer open, vaker open.
dus dadelijk moet de kleine winkelier van 8.00 tot 22.00 open zijn.
7 dagen in de week.
dit werkt niet.
dus moet men niet achter die duffe bureau's van alles gaan verzinnen die in theorie mooi bedacht is maar in de praktijk totaal niet werken.
zo dat is eruit! ;-)

hij mag vrij nemen wanneer hij wil, open zijn is niet verplicht. waarschijnlijk verdient hij dan mogelijk iets minder, dat werkt juist heel goed! arbeid adelt!
als we het nieuws bekijken zien we dat vele politici het land in gaan om leden te polsen op partijvergaderingen. dáár komen de ideeën uit "het volk" vandaan. dat heet inderdaad democratie. als je die vergaderingen nooit bezoekt en de mentaliteit hebt van "of je nu door de hond of door de kat gebeten wordt maakt niets uit" is allang uit de tijd, althans bij veel kritische nederlanders. frustraties kwijt raken door hier je eigen mening op te schrijven veranderd niets aan de politiek. achter een duf bureau zitten is allang uit de tijd!
dhr. rutten heeft heus zijn huiswerk wel gedaan, mogelijk misschien zelfs wel gegoogeld, zeker alle onderzoeken op dit gebied doorgenomen!