Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-03-2010 14:34:43
Computers & Telefonie

Pretium

Freunde und freundinnen,

ich hoffe das ihr noch da seid. der erste geburtstag der http://herrdoktoroetker.angelfire.com/">de telefoongids wird sonst in einsamkeit gefeiert.

er is sinds vrijdag 13 maart 2009, de dag waarop ik de heer nyks van pretium telecom niet blij verraste met de publicatie van "der pretiumführer" (voorloper van de telefoongids), heel wat gebeurd. de situatie rond telemarketing is voor de consumenten in het afgelopen jaar verbeterd. enigszins onbescheiden merk ik op dat ik daar een steentje aan heb bijgedragen en ik hoop dat ik daarmee iets "wieder gut gemacht" heb. ik heb de telefoongids (en zijn voorganger) met hulp van mede en tegenstanders steeds actueel gehouden en verbeterd. en dat heeft zijn effect in de politiek en de rechtspraak niet gemist. rechters en kamerleden hebben smullend kennis genomen van mijn pennevruchten en uiteindelijk voelden zelfs staatssecretaris heemskerk en de bovenbazen van de ing bank zich aangesproken om iets te ondernemen.

het is nu een stuk rustiger rond de telepiraterij, gezien de sterk verminderde stroom van klachten. de politieke druk, de rechtspraak, de publiciteit en vooral de belofte van de ing bank om de rules & regulations incasso te handhaven hebben eindelijk de bedrijfstak van piraterij op afstand ontmoedigd. althans voorlopig, want telepiraterij is lucratief en zodra de aandacht verslapt, zal deze weer de kop opsteken. er staan nu echter middelen ter beschikking, waaronder http://herrdoktoroetker.angelfire.com/">de telefoongids en veel andere goede raad van bezoekers op de internetforums hier en bij tros radar, waarmee u direct kunt terugslaan wanneer dat nodig is.

blijft waakzaam!

gesundheit!
herrdoktoroetker