Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2010 06:19:30
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Beste robert, ben je je honden aan het uitlaten of anderen aan het begluren?hoe je lekker met jezelf bezig of ga er daadwerkelijk iets tegen doen ipv allerlei verdachtmakingen te poneren. je bent geen rechter en geen verrader zoals je zegt. maar wat je nu doet is misschien nog schadelijker. je zet mensen in een kwaad daglicht en blijkt daarin ook nog een voorkeur te hebben voor de 'nieuwe nederlanders'.

lelyonnais schreef op woensdag 24 feb 2010, 08:47: dirk2 schreef op dinsdag 23 feb 2010, 22:37: waarom klopt u dan niet aan bij die ene voedselbank als u denkt dat anderen er meer recht op hebben?
u bent terecht afgewezen, dus wat is nou precies het probleem?

beste dirk,

wij zijn in die gelukkige positie dat wij nergens hulp hoeven te vragen! ik ben niet afgewezen; ik heb simpelweg gekijkt wat de normen waren om in aanmerking te komen! klein verschil!
ik ontvang geen huursubsidie, geen zorgtoeslag. dat zeg doch genoeg?
het feit dat iemand bij de voedselbank zijn voordeel doet (bevestigt door de directe buur), kan ik niet goed praten, er zijn zeker meer mensen die dringender die hulp nodig hebben
ik ga zeker niet als politieagent spelen etc... van een constatering door mij, wordt de indruk gemaakt in dit topic als of ik jaloers ben, mensen vals beschuldigt en wat nog meer. ik ben simpelweg door een kleine wisseling van wandelingroute langst de voedselbank gelopen, zonder te weten dat ons stad überhaupt een had! aangezien wij met de honden uit waren en er een honduitlaatplaats was, hadden wij genoeg gelegenheid te kijken wie er allemaal daar naartoe ging.
mijn constatering is later door iemand anders bevestigt.
hulp voor de armen moet ook naar de armen! net als bij grote rampen waar hulp geboden wordt, gaat een gedeeld als niet alles naar de verkeerde mensen. kijk naar alle ontwikkelingslanden.....gespendeerd geld komt er niet aan en de verkeerde mensen worden simpelweg beter van! doch niets nieuws of wel?

m.v.g. robert