Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

medewerker
medewerker - 13-02-2005 15:05:59
Huishouden & Energie

Drie jaar vastzetten?

de vasteprijs geeft twee partijen zekerheid,


energiemaatschappij want zij hebben u drie jaar als klant


en u want u weet wat de komende drie jaar uw leverings!!!kosten zijn. echter netbeheer, en de belastingen kunnen nog altijd wijzigen.


voor de kleinere huishoudens kan het een uitkomst zijn, een soort verzekering tegen verhoging van leveringskosten. prive dacht ik er niet possitief over, hoever kunnen leveringskosten nu stijgen?


de mensen die vorig jaar een contract hebben afgesloten kunnen per 01 01 05 zich gelukkig prijzen, kijk naar de stijging nu. maar goed. garanties uit het verleden enzzzz... niemand, ook de energiebedrijven weten niet wat de prijzen op langere termijn gaan doen. ook voor de energiebedrijven is vaste prijs een gok. wat als alle kosten gaan dalen?


zelfs kassa gaf het advies om geen langdurige contracten aan te gaan. zij hadden het dus ook mis vorig jaar... ik hou voorlopig maar mijn gewone contracten. laat de markt eerst maar een beetje tot rust komen