Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 15-03-2010 22:05:51
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

[quote=henri2040 schreef op vrijdag 26 feb 2010, 13:09]het was carnegie die sprak: "wanneer ik mij vroeger niet had gebukt voor een cent was ik nu geen miljonair" 0,02 € is haast een hele stuiver. vergeten?
het gaat ons schijnbaar te goed, maar niet iedereen!

helemaal mee eens! we laten ons gewoon belazeren met die euro, ook hiermee. ik reken zelf nog met grote regelmaat om en kom dan tot de conclusie dat ik iets niet koop omdat ik de prijs in guldens werkelijk absurd vind. het meest irritante voorbeeld vind ik het kwartje van kok, waarmee wij als automobilisten (motorrijders en brommerrijders) nog steeds worden bestolen. gelukkig woon ik vlak bij de belgische grens, waardoor ik kan tanken zonder het kwartje te betalen: dat is namelijk het verschil in prijs aan de pomp tussen "daar" en hier. en ja: ik raap ook centen op, een miljoen begint toch ergens, niet waar? carnegie had gelijk!