Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 16-03-2010 12:06:45
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

[quote=macwouter schreef op maandag 15 mrt 2010, 23:55]beste (of misschien niet) boosje.
als je bijv, 20 artiekelen bij de aldi in je kar hebt liggen met prijzen op het eind van 0,98 of 0,48 dan ben je totaal 40 cent duurder uit op de gehele boodschap die dan gemiddeld 30 euro zou kosten.je bent terug gekomen uit het buitenland en van een welgestelde tante terug gevallen naar bijstandsniveau.dan doe je toch wel iets verkeerd lijkt mij. misschien te veel zeuren en daar houden mannen niet van.

wie zegt dat je mèt een man meer inkomen hebt? bovendien, als het me om de centen was gegaan, dan had ik ook daarginds kunnen blijven bij mijn vier paarden. maar ja, als je daarvoor je zelfrespect moet inleveren, dan moet je een keuze maken. dat bij het maken van die keuze te laat naar voren komt dat het voltijds voor man en kinderen zorgen slechts tot de bedelstaf leidt als het mis gaat is in deze discussie niet aan de orde. wat wèl aan de orde is in deze discussie: hoe minder geld je hebt, des te beter moet je op de kleintjes letten. centen zijn de èchte kleintjes en elke keer als ik door uitgekiend te betalen wéér 2 cent in mijn zak heb gehouden, dan weet ik dat zoiets in 50 keer een hele euro oplevert. op basis van het netto minumumloon is dat tien minuten werken. nu jij weer.