Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jaapvdham - 17-03-2010 17:40:26
Huishouden & Energie

Onterecht: gasverbruik 6x zo hoog als de jaren ervoor?!

Wij wonen in een 1 gezins(tussen)woning uit 1938. overal dubbelglas en de rest van het huis is redelijk geïsoleerd. we zijn wel zuinig maar willen het niet koud hebben dus temp tussen 20 en 21gr c. het jaarverbruik over 2008/2009 was 1745m3. het seizoen daarvoor 1563m3.

met het wisselen van energieleverancier heb ik erg slechte ervaringen. ik heb 2 jaar bij nuon gezeten. wat een ramp.meterstanden vergeten of dubbel genoteerd en alles was onze fout. communiceren met elkaar doen ze zéker niet. gauw terug naar eneco maar dat was een straf-excercitie. ik wissel dus nooit meer. goedkopere energie? mwa, eerste en tweede jaar misschien wel.

wat betreft je meter kan ik allen maar meegaan in wat anderen hier zeggen: laat 'm ijken. dat je daar kopschuw voor bent begrijp ik wel maar anders los je het denk ik niet op.
succes