Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holiday
holiday - 17-03-2010 17:57:42
Huishouden & Energie

Onterecht: gasverbruik 6x zo hoog als de jaren ervoor?!

Voordat je de meter weg laat halen om te eiken, moet je eerst uitzoeken dat het 100% niet bij jezelf ligt, anders laten ze je gewoon dokken.
misschien heb je een bevriende loodgieter die de cv kan controleren.
zover als ik weet mag de afvoer van de cv nooit op een algemene afvoerkanaal aangesloten worden, maar als het altijd zo gezeten heeft, denk ik dat je toch verder moet zoeken.

een ander verhaal, de buren van ons zijn over gestapt naar een andere leverancier en na drie maanden komen wij er achter dat wij geen rekeningen meer kregen. nou blijkt dat ze ons ook overgeschreven hebben alleen de rekeningen zijn naar de buren gestuurd. lekker goedkoop zou je natuurlijk denken, maar wij moeten weer bellen om het ongedaan te krijgen. foutje van de nuon bedankt.