Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-03-2010 07:19:32
Computers & Telefonie

Telefoneren via internet

Janfreak schreef op woensdag 17 mrt 2010, 21:21: gallito schreef op woensdag 17 mrt 2010, 21:13: quote janfreak:
geef mij maar mijn vaste lijn
ik baal wanneer ik met mijn mobiel mijn huisarts probeer te bellen

wat bedoelt u nu eigenlijk in uw commentaar? bellen via internet met de mobiel of via de pc?

ik kan via mijn provider van tv een abonnement krijgen waardoor ik via de kabel niet alleen mijn tv programma's kan bekijken, maar ook nog eens via diezelfde kabel kan internetten en telefoneren. en ik heb van vrienden, die van deze mogelijkheid gebruik maken begrepen dat het waardeloos is, dat ze dan weer geen internet tot hun beschikking hebben of ze kunnen uren lang niet telefoneren. nu, dat is niets voor mij, als ik geen tv kan ontvangen daar lig ik niet wakker van, maar ik moet wel elk moment over mijn telefoon kunnen beschikken.

daarom heb ik naast alles in 1 abonnement bij kabelprovider ook een goedkoop mobiel abonnement. ik heb nog nooit gehad dat ik zowel via de telefoon als via gsm niet kon bellen.