Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-03-2010 15:52:12
Huishouden & Energie

Onderhoud wasmachine

Ff een aanvulling, als je de was machine een schoonmaak beurt wilt geven is er wel wat voor nodig hou het op een fles de eerste keer, nee niet bij een nieuwe machine. 60 graden is voldoende het gaat er om dat het verwarmings element zijn werk kan doen, en dan maakt het niet uit 60 of 90 graden, een verwarmings element kent alleen een aan of uit stand.
gebruik liever iets te weinig dan iets te veel wasmiddel tijdens de was, en dit geld ook voor de wasverzachter. tijdens de schoonmaak geen was middel toevoegen, echt alleen azijn en die kun je direct in de trommel mikken, kort wasje 60 graden en klaar. om het bij te houden kun je elke paar wassen een thee kopje azijn toevoegen aan het begin van de was, dan hangt er ook geen azijn lucht in de was als deze klaar is