Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 19-03-2010 16:20:30
Computers & Telefonie

Iphone simlockvrij

[quote=knippelr schreef op vrijdag 19 mrt 2010, 14:04][quote=tdehond schreef op vrijdag 19 mrt 2010, 14:00][quote=knippelr schreef op vrijdag 19 mrt 2010, 13:40]...

dat verbaast me.

u kunt de vorige eigenaar verzoeken de unlock code voor u op te vragen. als hij daar een abonnement had, dan zou tm dit kosteloos aan hem moeten verstrekken.

ik zou eerst bij de provider waar u de i phone wilt gebruiken vragen of de simkaart werkt in een i phone alvorens actie te ondernemen.

dat is het probleem, ik heb geen contact meer met de vorige eigenaar. de simkaart werkt wel in de iphone als de simlock eraf is.

probleem is nu dat t-mobile dit niet wil doen als ik niet de originele eigenaar ben tenzij ik 120,- betaal.

ik lees ( klik op http://www.iusmentis.com/beveiliging/simlock-verwijderen/">hier )

dat providers alleen verplicht zijn om gratis te "unlocken" als een telefoon bij de provider is aangeschaft. u bent niet de eerste eigenaar. vandaar dat t m kosten in rekening mag brengen.