Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

es
essie02 - 21-03-2010 23:41:53
Computers & Telefonie

Teveel nummers op cd met branden

Ik had het brandprogramma al opnieuw geïnstalleerd voor ik m'n vraag stelde, maar computer niet opnieuw opgestart. misschien ging 't daarom niet goed..

heb nu de nieuwste versie erop gezet (bedankt voor de link!), ook nog in het nederlands, helemaal makkelijk... en computer wel opnieuw opgestart.

mp 3 doet 't nu goed, nummering klopt gewoon van begin nr. tot eind nr. en juiste titels lopen mee. maar "gewone" cd branden gaat nog steeds niet goed.. hij geeft aan dat er niet voldoende schijfruimte beschikbaar is... (onzin, 12 nrs. en zat ruimte over...). met "nummers selecteren" gaat het nog goed (ruimte genoeg over op de cd), pas als ik ga branden loopt-ie daarop vast... ik heb 2 verschillende cd's geprobeerd van 2 verschillende merken... daar zal 't ook niet aan liggen... iemand enig idee wat dit nu weer is??

(kan hoop ik toch niet komen door één of ander virus, dat niet onderschept is door mijn virusscanner??)

gr. esther