Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marwin - 22-03-2010 10:05:04
Voeding & Gezondheid

Weg met de koopzondag ! ?

Ik ben een voorstander dat een winkelier open kan zijn wanneer die wilt. zo is bij ons de snackbar gesloten op woensdag, maar wel op zondag open. waar ik voorheen woonde kon je op maandag(ochtend) niets krijgen. in lelystad is zelfs de bakker op maandagochtend dicht (terwijl ik dan behoefte had aan vers brood)
met verjaardagen enzo zou van mij de bakker ook op zondag open mogen zijn zodat we vers brood hebben voor de toastjes en vers gebak.
wij hebben een deeltijd winkel aan huis (voordat iemand gaat zeuren, ja officieel met alle verguningen van de gemeente enzo). met vaste openingstijden (1 avond en 1 middag) en voor de rest op afspraak. en als iemand voor de deur staat en we zijn thuis, zijn we ook open ;)