Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-03-2010 20:19:42
Geldzaken & Recht

Automatisch incasso

Kroepoek, 3x23,10 = 69,30 en geen 85,90 dus dat kwartaalbedrag klopt dan niet. dat is één. men heeft dan ook onaangekondigd het abonnementsgeld verhoogd. op zo'n moment kun je per direct je abonnement opzeggen. je hebt dan niets te maken met die 12 maanden. in eens van maand naar kwartaal is ook de reinste onzin, want het gaat allemaal via automatische incasso.
ik zou er kort over zijn, want upc pleegt contractbreuk (uitgaande van wat je schrijft). ik zou in dat geval het bedrag direct storneren en ze daarvan op de hoogte brengen via een e-mail. denk aan de ontvangstbevestiging!
laat je niet intimideren! jij hebt een contract waar je aan wil voldoen. zij wijzigen de zaak en dat moet je niet accepteren als het in jou nadeel is. succes.