Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-03-2010 13:01:23
Computers & Telefonie

Telefoneren via internet

@queennr1

mijn alles in 1 abonnement is relatief goedkoper als apart een analoog telefoonabonnement, met tv via kabel en adsl internet.
ik stel geen hoge eisen aan de snelheid. als ik filmpjes op b..v youtube kan zien is de snelheid goed die ik nu heb. ik heb geen zin om voor een hogere snelheid te betalen. ik download toch geen films of grote muziekbestanden.

digitenne heeft niet de zenders die ik graag wil zien zoals bbc1, 2, duitsland1,2,3, misdaadnet etc

ik ben het met t.s. eens dat analoge telefonie betrouwbaarder is.
ik ben geen fan meer van kpn sinds een dochteronderneming mij 9 maanden onterecht gestalkt heeft. het was dat ik de analoge lijn had opgeheven anders was mij ook nog verweten dat ik na eind datum overeenkomst nog ingelogd zou hebben bij dochteronderneming. nu was het technisch onmogelijk om daar nog in te loggen bij gebrek aan analoge lijn.

positief van primafoon is, dat als er een probleem is met een daar gekocht toestel, dat dit vervangen wordt zonder eindeloze pogingen er onderuit te komen.