Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-04-2010 15:17:36
Computers & Telefonie

Miljoenenjacht

Jankipoor schreef op zaterdag 3 apr 2010, 11:21: hallo,

ik heb vandaag ook zo'n brief binnengekregen. lijkt inderdaad op een nepbrief. ik heb wel eens vaker een brief van de postcodeloterij ontvangen, maar dan staat altijd hun logo erop, en is de brief ondertekent. dat is bij deze brief niet zo.
daarnaast heb ik op de echte site van de postcodeloterij gekeken, ook bij miljoenenjacht, en er staat niets vermeld over de kans om in de studio te komen.
het lijkt mij dat de brief nep is, en dat iemand gewoon achter je gegevens wil komen voor bepaalde redenen.

graag zou ik willen weten waar dit gemeld kan worden, zodat hier iets aan gedaan wordt. er zijn waarschijnlijk genoeg mensen die hier intrappen. heb ook een mailtje gestuurd naar de postcodeloterij, zodat ze ook op de hoogte zijn.

vriendelijke groet.

sorry, maar een volkomen vreemde reactie en gedachtegang.

de brief in deze lay-out wordt al jaren op deze manier verstuurd. voor mij is het de 4de keer dat ik deze brief heb ontvangen in de afgelopen 3 jaar. het is allemaal kloppend en correct.
je komt ook gewoon op de site van miljoenenjacht en daarna kan je zelfs nog extra loten/koffers kopen.

mensen worden zo langzaam aan compleet paranoia van alle berichten over phising en zo.

jammer.