Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-04-2010 22:34:47
Elektronica & TV

Oplichting!! >> tv kapot door 'geweld van buitenaf'

Zoals in andere discussie wordt besproken :

ik heb net naar kassa gekeken en verbaasde me over hoe kassa optrad voor een vrouw met een defecte tv van 2,5 jaar oud. de vrouw had 5 jaar garantie op haar tv en wou dat de winkel block (waar ze de tv heeft gekocht) deze kosteloos repareerde of verving. block wou dit in eerste instantie niet doen omdat de schade waarschijnlijk door eigen toedoen is veroorzaakt. het bewijs daarvan was ook duidelijk aanwezig. kassa heeft de defecte tv meerdere malen laten zien en er was duidelijk een flinke barst zichtbaar. de barst zat in een onderliggende laag waardoor de barst heel goed is te zien in de kleuren van het niet-werkende deel van het scherm. ik vind het uiterst onprofessioneel om zonder elektronica expert er zo serieus op in te gaan. en dan ook nog eigenwijs een vergrootglas bij het scherm houden is al helemaal het toppunt. in deze zaak had de winkel gelijk en valt de schade niet onder garantie. als ik met een hamer een tik op de tv geef dan kan ik toch niet verwachten dat ik onder garantie weer een nieuwe krijg. ik wil niet zeggen dat de vrouw de tv opzettelijk heeft beschadigt, maar je gaat mij echt niet vertellen dat die barst er na 2,5 jaar spontaan is in gevlogen.
toch is kassa er serieus op in gegaan en hebben ze de winkel gewoon gedwongen om de tv alsnog te vergoeden. ze hebben dan misschien geen directe dwangmiddelen gebruikt, maar wat wil je doen als je voor honderdduizenden kijkers in kwaad daglicht wordt gezet door een doorgaans betrouwbaar programma. kassa is in deze echt te ver gegaan en hebben ze misbruik gemaakt van hun macht als tv programma. ontzettent triest dat dit is uitgezonden. kassa laat op deze wijze zien dat ze makkelijk te misbruiken zijn en dat ze onprofessioneel te werk zijn gegaan.