Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harry71 - 05-04-2010 08:16:56
Geldzaken & Recht

Huurtarief boiler

Bedankt voor julie reactie.

volgens mij is het niet zo dat alle prijzen stijgen. de diverse indexen (bv bdb, cbs) stagneren zelfs in tijden van economische crises. er zijn bedrijven die vragen werknemers vrije dagen in te leveren. dat is dus eigenlijk een verkapte salaris vermindering. en als de prijs van een boiler stijgt, of het salaris van die monteur, dan lijkt me dat zeker geen 10% op jaarbasis. 'k wou dat ik zoveel per jaar in salaris omhoog zou gaan.

ik heb de boiler met deze koopwoning overgenomen. er blijkt alleen geen contract te zijn. ik heb essent gevraagd waar die verhoging op is gebasseerd en krijg een antwoord gelijk als ik nu krijg: dingen worden duurder. (???)
waar is die 10% op gebasseerd? misschien is het volgend jaar wel 30%? er moet toch, gelijk aan bv de huurtarieven van woningen, een wettelijk kader zijn waarin dit vastgelegd is?