Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 05-04-2010 18:04:20
Vakantie & Reizen

Vakantie gewonnen

----summer bay time share rip off

pas op voor pop-up's die tijdens het surfen op het scherm verschijnen met de mededeling dat je een reis (in de vorm van geld) gewonnen hebt. na een verkooppraatje aan de telefoon probeert men je een time-share project in te loodsen.
de aanbieding is bedoeld om je naar het resort toe te lokken om zo'n pakket aangesmeerd te krijgen.
de accomodaties waar je verblijft middels je gewonnen prijs zijn niet op het resort zelf, maar in de meest simpele hotels in de buurt. het pakket is volledig uitgekleed, je betaalt ter plaatse veel extra toeslagen en tax. ook de eventueel aangeboden cruise (4 dgn/3 ncht) op de bahama's betaal je, na wat speurwerk, helemaal zelf! ---http://www.zoover.nl/verenigde-staten-van-amerika/florida/kissimmee-bij-orlando/summer-bay-resort/appartement">waarschuwing