Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-02-2005 20:44:04
Huishouden & Energie

Hond eet poep

als een hond poep eet mist hij iets in zijn dagelijkse voer. door poep te eten vult hij dit tekort aan. dit tekort komt vaak voor bij het voeren van brokken. probeer eens vers (diepvries) vlees, maar vooral geen rodi. ik had ooit ook een poepetende hond, die was er in heel korte tijd vanaf nadat ik hem vers vlees ging voeren. kijk op www.energique.nl voor de samenstelling en verkoopadressen.


het verschil zie je direct. van brokken poept een hond hele hopen (veel onverteerbare afvalstoffen en conserveermiddelen). van energique krijg je alleen mooie kleine keuteltjes, want de hond verteert vrijwel alles. bovendien zal hij al snel geen poep meer eten en dat was toch de bedoeling?


suc6, simon.