Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ci
ciskahoegen - 07-04-2010 20:15:12
Computers & Telefonie

Bkr registratie door telfort

De opzegging was terrecht. dit weten we zeker omdat de algemene voorwaarden waren veranderd en een hele korte periode kon je per direct opzeggen. we werden hierop gewezen door iemand die in de telefoonwereld werkzaam is.
dit is dan ook niet het probleem. dit heeft telfort uiteindelijk toegezegd en bevestigd. daar hebben we ook papieren van.

het gaat om het feit dat telfort zijn bkr registratie niet terug wil trekken, omdat ze het incassobureau al hadden ingeschakeld, maar wij hebben de rekening waar het om ging een dag voordat we die brief van het incassobureau kregen betaald.
telfort is te snel geweest met de codering naar ons idee, waar ze overigens bekend om staan kwam ik achter na veel googelen.

onze vraag: hoe en is het mogelijk om ervoor te zorgen dat telfort dit terug draait