Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

moeder56
moeder56 - 08-04-2010 09:15:31
Voeding & Gezondheid

Ouderdomsvlekken

[quote=digioma schreef op donderdag 8 apr 2010, 00:06]zelf heb ik tamelijk veel grote donkere ouderdomsvlekken in m'n gezicht. eentje precies midden op m'n voorhoofd en enkele andere opzij van mijn gezicht. alle foto's die er af en toe van mij gemaakt worden wis/verscheur ik daarom en ik wil helemaal niet gefotografeerd worden. baal er echt al jaren van. (ik ben 67 jaar). huisarts weigert die dingen weg te halen op de manier zoals hierboven beschreven; vind hij maar luxe onzin. echtgenoot denkt er net zo over. ik gebruik helemaal geen make-up of cremes! wat nu te doen...

het is natuurlijk vervelend voor je, maar het is niet meer of minder dan een schoonheidsprobleem. u zou kunnen informeren bij de dermatoloog of hij/zij het kan doen. het lijkt me logisch dat u het dan zelf moet betalen. want wees nou eerlijk, de zorg is al bijna niet te betalen en datgene waar u moeite mee heeft is tenslotte geen ziekte.
u zou eens kunnen googelen op -green magma, ouderdomsvlekken-.
u zou ook eens naar de schoonheidsspecialiste kunnen gaan en om een goede foundation kunnen vragen. succes !!