Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ag
agave - 16-02-2005 03:49:04
Computers & Telefonie

Virusscanner

toen ik 15 jaar geleden mijn eerste pc had was mcaffee het meest gebruikte anti-virus programma. later heb ik ook wel eens norton gekocht. [eigenlijk omdat ik verrukt was van hun techniese programma].  maar norton is tegenwoordig zo duur en gebruikt zoveel van je geheugen dat de pc erg!!! langzaam wordt, zeker als je een wat ouder model pc hebt. na grondig navragen en surfen op internet heb ik nu sinds augustus 2004 avg, de free version van www.grisoft.com. bevalt me uitstekend. hij wordt elke dag ge-update op de achtergrond en houdt virussen goed tegen. in januari kreeg ik een email van ze dat ik de nieuwste versie freeware avg 7.0 moest downloaden omdat de door mij gebruikte versie werd vervangen. ook dit werkt weer prima. ik word gelukkig niet zo vaak met virussen gepest, maar er zijn er 5 sinds januari tegengehouden: a virus was found in this incoming message and is distroyed. de rest van de mail wordt dan gewoon doorgegeven.


anderen noemden ad-aware en spybot. maar dit zijn geen anti-virus programma's; hiermee kun je spam en andere meldingen [bv. kleine programmatjes] van "hackende lolbroeken" van je pc verwijderen. sinds ik windows 2000 heb heb ik microsoftantispywareinstall.exe ge-installeerd en ook dat werkt goed op de achtergrond. gratis service van microsoft, zeggen ze zelf. ik heb het gedownload van www.download.com. even bestand in het zoekkader intypen..


ik hoop dat je hier iets aan hebt. agave