Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rickysixty - 12-04-2010 16:31:00
Auto & Vervoer

Drempels

Reactie:

er valt weinig te mobiliseren: ik ben zowat de enige met een porsche = 14 cm. en niemand anders heeft zo'n lage auto. daarbij is de trend onderhand dat protesteren toch geen zin heeft.

voorts vind ik de aan mij gemelde woekerbedragen aangaande drempels een item dat best wel eens nader onderzocht mag worden.

blijft over de suggestie dat burgers hier zelf om de drempels hebben gevraagd. integendeel. ze zijn opgelegd en bovendien ook nutteloos, daar ze alleen aan de ingangen van de wijk liggen. iemand die in de wijk wil scheuren, kan dat dus toch wel.

hoe wordt dit in vredesnaam bedacht. wat voor argumenten hebben hier gespeeld? geen hond die het weet.

inzage of info in de bouwcontracten krijg je ook niet. men zou aan de balie van de gemeente ook niet weten wie daarvoor "in godsnaam" benaderd zou moeten worden. schrijft u maar een brief. jaja.

je zou toch zeggen dat in deze bezuinigingen zinnige en goed onderbouwde voorstellen om de kosten van de drempels te decimeren, verwelkomd zouden moeten worden. niets is minder waar. je krijgt domweg nog geeneens antwoord op je offerte.

dit alles geeft toch niet echt het gevoel dat hier eerlijk en oprecht wordt gehandeld, of dat je serieus wordt genomen, is het niet?