Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-04-2010 16:06:27
Geldzaken & Recht

Huisaansluiting riool moest vervangen (advies gemeente)

Allereerst al bedankt voor de reacties, ik zal het plaatje nog wa aanvullen:

het gaat om een blok van 8 woningen. aan allebei de kanten zou een huisaansluiting liggen voor 4 woningen. de gemeente heeft dit aan de hand van hun eigen onderzoek en tekeningen benoemd. deze tekeningen blijken achteraf dus niet te kloppen. daarnaast is nog het feit dat wij ruim van tevoren te horen zouden krijgen of huisaansluiting vervangen moest worden. hiervoor moest ook eerst de grond open, ed.
vervolgens kregen wij een brief dat geadviseerd werd (je hebt niet veel keus) de huisaansluiting te vervangen i.v.m. verhoging van het nieuwe rioo en de bestrating. binnen twee weken moesten wij beslissen of we dit lieten doen, dit kon dan middels hun aannemer of een andere, etc. dit was tijdens pasen dus niet echt een handige periode. vervolgens bleek in die twee weken dat we niet binnen twee weken moesten beslissen maar dat het binnen twee weken al geregeld moest zijn. dus ook niet echt ruim van tevoren.

ik begrijp dat wij zelf op de hoogte moeten zijn waar de riolering loopt maar dat waren we ook hij loopt onder ons huis door naar de buren aan beide zijden. idem voor de andere buren. daar valt verder niet veel aan te zien. gekeken naar mijn eerste vraag is er dus onnodig werk verricht door slecht onderzoek, naar mijn idee door de gemeente en aannemers.

nu ik het plaatje heb aangevuld nogmaals de vraag of ik voor dit uurloon moet opdraaien of dat dit voor de rekening van de gemeente is.

ik wacht de reacties weer af :)