Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
niels89 - 16-04-2010 20:16:10
Winkels & Webshops

Mandarijen getest

[quote=frelco schreef op vrijdag 16 apr 2010, 14:50]geen kritiek op de schrijver, maar het valt me op dat aldi vaak in de top staat, ook bij tests van kassa, terwijl ik hun eten zo vies zout en smakeloos vind, terwijl de producten van bv ah wel lekker zijn, heeft aldi extra geld gestopt in dit soort zaken, want ik heb in mijn omgeving nog nooit iemand gehoort die producten van aldi echt lekker vind.
dit was het geval bij knakworstjes, jam, wijn, voorverpakte pasta ( die weer lekkerder is van jan linders) en noem maar op.

aldi en super de boer verkopen producten van horica niveau. super de boer heeft een erg goed huismerk ,welke veel beter is dan welk a merk dan ook. dat de kwaliteit van aldi producten goed is blijkt uit vele onafhankelijke onderzoeken. je moet je er ook niet in vergissen dat duistsers aldi de meest betrouwbare supermarkt vinden ( en een groot deel van het assortiment van aldi duitsland ligt ook in de nederlandse aldi schappen).

echter zullen deze winkel ketens de naam nooit krijgen. al is het maar omdat het grootste deel van nederland bij ah koopt. dit komt vooral door de voetbalplaatjes en alle andere acties van ah en niet door de kwaliteit.