Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-04-2010 10:11:48
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Ik kom 'rond' van € 50.- per week. ik mag wel naar de voedselbank. er zijn vaak dingen bij die 2 weken over tijd zijn, vooral bij de diepvriesproducten. ook heb ik eens een tas vol met chocolade, limonade en koek gekregen, o.ja, een kerstbrood ook, in februari. nu zijn de paas eieren en en eitjes weer aan de beurt en alcoholvrije wijn. i kreeg 3 flessen tegelijkertijd. ik vroeg deze om te mogen ruilen omdat ik weiger wijn te drinken, zelfs zonder alcohol. dat mocht niet. dan was er niets over voor anderen. toen ik die keer binnen kwam zag ik ongeveer 30 kleine potjes met groenten staan. ik was n.r 5 aan de beurt en de groenten waren weg. laatste keer kreeg ik 2 kilo lof voor 1 persoon. elke week afwasmiddel en champo en wasmiddel is ook niet nodig. ik geef vaak bij het afhaal punt al dingen aan anderen, maar laat ze dat niet zien. de grote mond is ook gratis daar. dat is toch geen maathouden. en wat dacht je van een mannenstring in rood kant?
van die € 50.- van de kredietbank moet ik dus aardappelen, groenten en af en toe een stukje vlees kopen.
mijn hobby's heb ik opgegeven. mijn tv is afgesloten, evenals de telefoon, omdat de kredietbank mijn rekeningen niet betaald. leve de voedselbank, je kunt er maar liever niet mee te maken krijgen.