Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-04-2010 14:08:55
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Anna3 schreef op zaterdag 17 apr 2010, 13:44: ik ben blij dat je dat wilt doen. want bij de afhaling ga ik niet uitgebreid controleren meer of da datum nog houd baar is, (grote mond krijgen) thuis doe ik dat wel en wat te gortig buiten de datum is moet ik direct weggooien.
ik zou zou liever 7 kleine potjes groenten krijgen, 1 brood en een zakje aardappelen en een klein stukje vlees als dat er is, dan 2 a 3 broden die in de vriezer moeten en later toch weer weggegooid worden, bij de eendjes. dat vind ik jammer van de spullen. ik heb al 11 broden in de vriezer.
en als je aangeeft geen alcoholvrije wijn en in mijn geval geen tonic drinkt, laat dat dan ook niet in het pakket zitten, maar zet het op de uitzoektafel. alles kan beter verdeeld worden.

goede middag anne weet niet met hoeveel personen je bent maar las dat je 50 euro per week hebt om van te leven, dus zit je over de grens van 175 euro en zou je geen recht hebben op voedselbank en blikken kun je heel lang bewaren en potjes ook en brood doe ik roosteren en flensjes van maken en in de oven om vervolgens paneermeel van te maken wat ik weer in het gehakt kan doen en op de snitsels die ik koop aan he einde van de dag, wanneer alles is afgeprijst en zo kan ik nog heel eel op noemen wat je met je voedselpakket kunt doen