Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-04-2010 14:27:06
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

bluemoon: goed opgemerkt, of het inkomen zit boven de criteria, of anna3 krijgt omgerekend naar een maand te weinig geld
(voor een gezin)

criteria voedselbank:
als het besteedbaar inkomen per huishouden onder de volgende bedragen ligt, komt het huishouden in aanmerking voor een voedselpakket:
1-persoonshuishouden € 175.00

bij meerpersoonshuishoudens is dit grensbedrag voor iedere volgende volwassene die tot het huishouden behoort te verhogen met € 60.00

voor elk kind t/m 12 jaar dat tot het huishouden behoort te verhogen met € 25.00

voor elk kind van 13 tot 18 jaar die tot het huishouden behoort te verhogen met € 50.00

het is tevens de bedoeling dat wordt aangegeven hoe lang de hulp naar verwachting noodzakelijk is, de maximale hulp is drie jaar. er moet immers naar gestreefd worden dat er op korte of lange termijn een oplossing voor de noodsituatie komt. periodiek moet getoetst (kunnen) worden of de hulp nog steeds noodzakelijk is en/of de gezinssituatie veranderd is.