Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimbremer
wimbremer - 19-04-2010 16:50:42
Auto & Vervoer

Fietsendrager zonder trekhaak

Ik heb het onderstel van een alpenkreuzer/ travelsleeper die is omgebouwd tot aanhanger: onafhankelijke wielophanging, zeer soepele spiraalveren, schokdempers maken e.e.a tot een zeer soepel en makkelijk te rijden geheel. 130 km is echt geen enkel probleem (frankrijk) tevens voorzien van oploop- en handrem. hechthouten vloer, op deze vloer een fietsenstandaard geschroefd (max. 3 rijwielen) 2x spanbandje er over en klaar. zit echt muurvast
ik snap dus echt niet dat er dan nog mensen staan te pielen met een ding op je trekhaak, dat je alle zicht ontneemt, wiebelt, veel geld kost en daardoor je 3e/5e deur niet meer kunt openen. plus de wegligging en het laadvermogen van je auto behoorlijk negatief beïnvloed.
de aanhanger werd ooit gekocht voor de reusachtige somma van.... 100 €... ik heb er echt al voor 3000 € lol van gehad! plus het feit dat je er nog veel meer andere dingen mee kunt vervoeren. als je dus toch al een trekhaak moet monteren is dit zeker een goede optie, neen, eigenlijk de beste optie!