Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
collie - 20-04-2010 09:52:22
Voeding & Gezondheid

Riool lucht in huis

Hartelijk dank voor de tips, er komt een ontstoppingsbedrijf maar die moet eerst weer toestemming hebben van de gemeente, en die gaat kijken waar een lek zit.
maar ja dan ben je weer een paar dagen verder, ik woon hier nu 7 jaar en het ontstoppingsbedrijf is hier al een keer of 10 geweest.
wij wonen in een blok met ongeveer 9 woningen waarvan iedereen last heeft van muggen en een paar last heeft van stank maar dan alleen uit een putje, niet zoals ik het hele huis,
misschien komt het omdat ik op een hoek zit. ze willen de woningen waarschijnlijk slopen in 2016 maar dat is niet zeker dus het mag niet te veel kosten.
waar ik dus gek van word is dat je al jaren met het probleem zit en al die jaren in de maling word genomen, en mijn gezondheid hard achteruit gaat het liefst ga ik verhuizen maar ik zit in de wao dus dat gaat ook niet zomaar.
de muggen overlast kan volgend de opzichter van de woningbouw ook van een plas water komen en is voor eigen rekening, terwijl als je het kruipruimte luik open doet een
zwerm eruit komt. kan ik niet ergens een schade claim eisen. ik wacht maar af wat eruit dit onderzoek komt.