Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 23-04-2010 17:14:50
Vrije tijd & Tuin

Tijdschrift opzeggen

--dit kan m.i. niet stilzwijgend omgezet worden in een abonnement op een ander blad zonder uw instemming of u zou dit beding moeten kunnen terug vinden in de algemene voorwaarden van pippo. --

zo werkt het niet met dit soort bladen..........het zijn `meegroei` bladen, daar kun je jaren mee zoet zijn per leeftijdscatagorie als je niet opzegt.
je kunt een kind niet 5 jaar lang een pippo laten lezen ;-)
lidmaatschappen komen vaak tot stand via kennismakingspakketten die op de creches en basischoolen worden uitgedeeld met proefnummer.

--pippo:
voor peuters van 1-3 jaar.

pompoen!
maandblad voor kinderen van 3-7 jaar --

----artikel 12 - duurtransacties
1.de consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.
2.een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan heeft een looptijd van maximaal twee jaar. indien is overeengekomen dat bij stilzwijgen van de consument de overeenkomst op afstand zal worden verlengd, zal de overeenkomst worden voortgezet als een overeenkomst voor onbepaalde tijd en zal de opzegtermijn na voortzetting van de overeenkomst maximaal één maand bedragen.---http://www.aboland.nl/?page/algemene-voorwaarden">algemene voorwaarden