Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-04-2010 17:55:26
Huishouden & Energie

Waterstop instellen voor wasmachine

Hallo pimski,

het gaat om de hoeveelheid water die in één keer wordt ingenomen door de wasmachine, dus niet om de hoeveelheid water van een hele wasbeurt.

een waterstop werkt als volgt. stel je hebt de waterstop ingesteld op 20 liter. zodra het water begint te stromen loopt 'de teller' vanaf 0. wordt er b.v. maar 15 liter ingenomen en gaat de wasmachine daarna aan het werk, dan loopt 'de teller' in korte tijd weer terug van 15 naar 0. als dan in een volgende fase van de wasbeurt opnieuw water wordt ingenomen, dan wordt er dus weer vanaf 0 geteld. kom je bij het in één keer water innemen boven de ingestelde waarde uit (in dit voorbeeld 20 liter), dan slaat de waterstop dicht en wordt de watertoevoer afgesloten.

ik zou dus gewoon eens beginnen met een instelling van 20 liter. als je merkt dat bij het wassen de waterstop dichtslaat, zul je de instelling wat hoger moeten maken, maar volgens mij kom je nooit boven de 20 liter water uit die in één keer wordt ingenomen.

m.vr.gr. freya