Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-04-2010 21:47:47
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Ik ben het met de vorige scrijver eens. laat dat schaamtegevoel maar varen, ik kan me ook heel goed voorstellen hoe je je voelt, maar niemand die zich er wat van aantrekt of jij je nu schaamt of niet. het siert je, maar maak maar gewoon gebruik van die voedselbanken, anders doe je jezelf te kort. ik ben er nu een half jaar bij en ik ben blij dat ik wat te eten heb, al is het wel eens over datum en soms niet te eten.
een dieët van 6 weken geleden was koek, snoep en chocolade. ik heb wel ineens veel meer kindervriendjes in de buurt die klusjes komen doen en hun moeder komt een bordje eten brengen. toevallig wel allemaal marokkaanse moeders! die leven nog mee ook. ik heb er ook geen geheim van gemaakt waar ik mijn voedsel moet gaan halen, zou dat schelen?