Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sweetdentist
sweetdentist - 28-04-2010 23:42:49
Geldzaken & Recht

Enkele dagen later is iets afgeprijsd...wat dan

[quote=zinook schreef op woensdag 28 apr 2010, 21:52]bah, als iedereen dit zou doen, zouden er geen acties meer worden gehouden. doet u dit ook in de supermarkt? o, nu zijn de pampers in de aanbieding, vorige week niet, laat ik maar even retourneren.....binnen de kortste keren zouden vele bedrijven failliet gaan door uw handelswijze!

ik vraag me af of u bij zou betalen als een enkele dagen later duurder geworden was. maar dan denk ik dat u zich stilletjes houdt!

een hekel heb ik aan dit soort mensen!
failliet gaan ze niet want ze verlagen onaangekondigd hun prijs....en belazeren zode consument...en ikpraat dan niet over een paar euro's hoor...
wat een vreemde reactie van je, maar dat moet jij weten,,,ik heb het meegemaakt dat een net gekochte printer op donderdag..de dinsdag erna zo'n 60 euro goedkoper was.
ik kan twee dingen doen..
ik kan de printer terugbrengen en mijn geld terug krijgen...dit is compleet legitiem...en daarna dan meteen die goedkope kopen...volgens jou (en mij) compleet legaal.
of je koopt de nieuwe die goedkoper is en levert de oude in op je oude (duurdere) bonnetje...
wat is hierbij het verschil...ik zie geen verschil, want die is er niet...eindresultaat is exact hetzelfde.. maar de eerste vind je ok en de tweede vind je frauduleus handelen???
vreemd...
nou ja hopelijk maak je het zelf eens mee...hoe frustrerend dat is..en dan ben ik benieuwd hoe jij dat dan oplost....met je duidelijke mening...
tja...(en nogmaals ik praat niet over kleine bedragen, zoals melk een paar dagen later 3 cent goedkoper is...)