Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-04-2010 21:10:59
Computers & Telefonie

Pretium

Liebe freunde und freundinnen,

geen nieuws is goed nieuws op het telepiraterijfront. aardig is het volgende bericht van de consumentenautoriteit over de zegenrijke samenwerking met http://www.consumentenautoriteit.nl/actueel/persberichten/persbericht_28_april_2010_consumentenautoriteit_toezicht_en_weerbare_consument_krachtige_combinatie">weerbare consumenten. al zal de cosumentenautoriteit de naam van die ene, die hele erge, nooit over zijn lippen krijgen. er spreekt toch een blijk van erkenning uit. http://herrdoktoroetker.angelfire.com/">de telefoongids wordt daar ongetwijfeld grondig bestudeerd.

er staat echter weer tegenover dat veel consumenten niet weerbaar (kunnen) zijn, om te beginnen omdat zij niet zoveel tijd en energie kunnen opbrengen als een monomane voormalige bezetter, die binnenkort zijn 65e pensioenjaar viert. als de wetgeving voor kopen op afstand meer solide zou zijn, alleen al door die voor de hand liggende grote gaten er in te dichten, zouden (weerbare) consumenten zeer geholpen zijn. de grote vraag staat nog steeds open: "waarom voelt de nederlandse wetgever zich geroepen om oneerlijk handelende ondernemers zo ter wille te zijn?"

gesundheit!
herrdoktoroetker