Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pimonline - 01-05-2010 11:21:45
Computers & Telefonie

Foto's verkleint opslaan

@keessie1
ben het niet met je eens. want als je bv een deel van een foto wilt hebben (wat vaak ook leuk kan zijn als je bv het gezicht van iemand wilt hebben voor het een of het ander) dan is het weer heel nuttig om de hele foto te bewaren. daarbij is het verschil met een goede printer echt wel te zien of de foto overdriven groot is of net op het randje.

zoals al eerder gezegd harddisk ruimte kost bijna niets (voor een goede schijf betaal je 100 euro en dan heb je 1500gb) dat is dus voldoende.

om dan even een simpel sommetje te maken 1 500 000 mb / 5 = 300 000 foto's op een schijf van 100 euro. voor een euro kun je dan 3000 foto's opslaan. en als je het overdreven wilt doen neem je 2 schijven waar je hetzelfde op zet. (neem dan wel 2 verschillende type schijven). en dan zit je nog op 1500 foto's voor 1 euro.

als ik dat ga vergelijken met de goede oude tijd van rolletjes camera's .....
(al heb ik die tijd niet echt meer meegemaakt)

dan kun je wel begrijpen waar ik heen wil ;)
moet er wel bijzeggen dat er weinig digitale camera's zijn die het halen van een goede analoge camera maar ik denk dat we die discussie hier niet willen voeren :d

pimmetje