Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ai
aiglon - 02-05-2010 14:42:15
Huishouden & Energie

Bonnetje bewaren??

Om vervalsingen te beperken worden bonnen in de bouwmarkt met de huidige kassa's gemaakt. je moet als consument kunnen bewijzen dat je nog garantie hebt. vervalsen van bonnetjes is nu bijna niet meer mogelijk. de bouwmarkt kan aan de hand van het kassabonnummer zien wanneer en wat is gekocht. de kassa van de bouwmarkt staat in contact met een landelijke computer. zo kun je dus ook bij een andere vestiging een beroep doen op je garantie.
hoe minder kassabonnen vervalst kunnen worden, des te minder wordt er ten onrechte uitgekeerd. als een bouwmarkt veel ten onrechte moet uitkeren of vervangen zal de kostprijs omhoog gaan. de bouwmarkt wil winst blijven maken.
mocht je kassabon onleesbaar worden en heb je gepind bij het afrekenen, ook dan kun je beroep doen op je garantie als je met het bankafschrift na de bouwmarkt komt kan het nummer van de kassabon hiervan worden afgehaald. een extra service die je dus niet hebt met de ouderwetse garantiebewijzen. klein bedrag, pinnen mag!